🕯🌟 Glad Lucia önskar personalen, gosedjuren och Totoro pĂ„ SF-bokhandeln i Göteborg! (ljud pĂ„ för sĂ„ng frĂ„n gosedjurskören – Toto…

🕯🌟 Glad Lucia önskar personalen, gosedjuren och Totoro pĂ„ SF-bokhandeln i Göteborg! (ljud pĂ„ för sĂ„ng frĂ„n gosedjurskören – Totoro valde att vara den dĂ€r kompisen som «deltog» genom att enbart nĂ€rvara.)

#lucia #gladlucia #sfbokhandelngbg #göteborg #luciagöteborg #sfbok #sfbokhandelngöteborg #innerstaden #innerstadengöteborg #advent #kör #fulsÄng #luciatÄg #godmorgon #snartjul #lusselelle #elvanÀtterförejul #lucia2021 #sumikkogurashi #totoro #myneighbortotoro #misama #plush #katt #hund #potatis #mingrannetotoro

(Feed generated with FetchRSS)

Deja una respuesta

Tu direcciĂłn de correo electrĂłnico no serĂĄ publicada. Los campos obligatorios estĂĄn marcados con *